återbesök på sjukhuset



Idag har jag gjort väldigt mycket !
Klockan två skulle jag till ett möte i skolan med min fader, vi gick igenom hur jag skulle göra med framtiden, ( jag ska börja jobba och gå i skolan , men bara några kurser som jag valt helt själv)
Sen halv fyra skulle jag till sjukhuset för ett återbesök efter aborten, och graviditetstestet var neg! ( som tur var..) Och jag satte in en pstav JÄVLAR VA ONT DET GJORDE , eller bedövningssprutan gjorde ont, riktigt ont. Men nu har jag ett bandage runt om armen för att det inte ska bli så mycket blåmärke , men efter bara någon timme efter var det jätte blått!
Sen åkte jag och mamma & handlade, sen träffade jag min älskling som skulle äta och sen skulle han åka och träna.. tråkigt :(
sen träffade jag en vän, som behövde prata, då hennes pojkvän/kk ska ut i krig i december 2011, jag förstår inte varför man ska göra nått sånt, visst det är jätte modigt , men det är också själviskt, jag kan inte riktigt sätta fingret på hur det är! Sen träffade jag en annan vän, som också var jätte ledsen och behövde prata. ( alla är så pratglada idag ) sen ringde älskling mig :) snart har jag tretton månader med honom, känns helt underbart!
Men jag har en fråga till dom få läsare som jag faktiskt har, är det någon utav er som har gått igenom en abort eller är gravid och funderar på abort?

smoking

ja har inte rökt på snart tre veckor, nåra enstaka gånger med nåra bloss, och fyfan va ja är stolt!

min kärlek

någon frågade mig hur jag mår efter aborten. Jag vet inte hur jag mår, jag mår nog ganska bra. men gräver man enu djupare, känns det förjävligt.
Skulle jag vatt ensam om detta, och inte haft min underbart fina pojkvän, skulle jag haft någon som är lite mig och lite H. Men jag gör allting för honom, han som varit min i 1 år och 1 månad, han som är älskad av allt och alla, han som jag älskar över allting annat.

my baby is gone.


Det är jobbigt när man faktiskt tänker att för två veckor sen såg det ut såhär i min mage.

Är det någon som också gått igenom en abort?

RSS 2.0