2 månader...

skolan idag, och provet gick förvånansvärt jävligt bra. första gånger på flera år jag fick hjälpa någon att fuska på sitt prov ;) haha! det kändes förjävla bra =)
sen stan, hittade två tröjor och ett par taihgts !
imorn är det 1 december, fan va snabbt det går och på lördag är det exakt 2 månader sen min abort gjordes. bara 2 månader sen, jag trodde det var minst 3 månader sen? det känns just nu som att tiden har gått så jäkla långsamt.. imorn kommer iaf min pojkvän.

på torsdag ska jag till frälsningsarmen med min pappa och min skolsköterska, det är ett ställe där folk som har någon nära med alkoholproblem.. är inte säker på att det är det rätta, vill helst gå till ett ställe man kan prata om allting, som jag gjort innan. men får testa det iaf!

JULEN


Julklapparna jag köpte igår.


Jag drömmer förjävla mycket om nätterna. Jag drömmer om att jag är gravid, att det blir en pojke. det är så äckligt att vakna för man känner att man verkligen inte är gravid. jag drömmer mardrömmar jätte ofta. vad kan det bero på egentligen? jag vaknar flera gånger om natten. och jag har en väldigt liten blåsa så jag vaknar varje morgon när resten utav familjen är uppe på tå och jag ligger och sover.
Någon mer?

tiger

idag var jag på stan och köpte julklappar + en liten grej till mig själv:


Ring från JC 59 kr

v.15


idag skulle jag vara i vecka femton och det ksulle se ut såhär i min mage. jag skulle nästan vara i hälften utav min graviditet. fan.. varför ska jag ens tänka på vilken vecka jag skulle vara i, eller om det var en flicka eller pojke. jag fattar inte.. kan jag inte bara släppa det
hur har ni känt?


me and my boy



Jag och min jävligt underbara fina pojkvän


Jag och H har haft en välidgt bra helg. Idag tex, har vi varit ute i snön, det var mysigt. vi låg i snön och det var mysigt med massa pussar, efter det låg vi och kollade på film. fan va jag älskar honom. imorn är jag ledig..... MMM! jag tänkte att jag skulle börja visa lite bilder , vad tycker ni om det?

fel val...

vad fan ska det vara bra för att må dåligt?

när jag tänker, det var både bra och dåligt med aborten. men jag ångrar den otroligt mycket.

Det dåliga med om jag skulle behålla barnet, hur skulle det gå för mig och H då? Vi har varit tillsammans i 14 månader, skulle vi klara det? det krashar ju för dem flesta när unga får barn och är tillsammans. Jag vill inte riskera någonting så otrlogt jävla bra, som jag har med min fina pojkvän. vi har tänkt att förlova oss på nyår, hur kul är inte det då?


Men sen, om jag tänker dom bra sakerna med om jag skulle behållt det. jag har inga kompisar , inte överhuvetaget, jag har en som jag träffar lite ibland. Jag hänger efter några i klassen som en jävla svans, och JAG HATAR DET. varför ska det vara så för? Jag skulle älska mitt barn, jag ska aldrig lämna det, jag skulle aldrig svika det på det sättet som jag har blivit sviken. aldrig. den ända jag kan prata med, det är H. Men förstår han allting jag pratar om, nej det klart han inte gör. Han tycker det är jätte synd att jag inte har några kompisar, och han känner sig skyldig om han inte är med mig, för att jag är så ensam. skulle jag få det barnet som jag hade i min mage, som hade börjat bli jätte svullen. jag vaknade på morgonen och magen var så svullen att det var jätte obehagligt att ligga på det. men jag skulle aldrig mera kunna känna mig ensam, för jag skulle ha någon i mig i 9 månader, och sen resten av mitt liv. Hur härlig känsla är ite det då?
Jag har alltid varit tjejen som har haft massamassa kompisar, jag har festat riktigt mycket, jag har haft killar som hängt efter mig. Nu är jag tjejen, med problem. jag är problem tjejen. för någonstans gick allting fel, och det kommer jag få leva med i hela mitt liv.
det är fel att tänka så som jag tänker, men fyfan va jobbigt livet är. jag ville ha barnet, jag vill ha någon som älskar mig, som tycker om mig, jag har H , han är det finaste i mitt liv och jag vill vara med honom i hela mitt liv. jag vet inte hur jag ska skriva det.

aborten var fel val helt enkelt

mensen tillbaka

nu har jag fått tillbaka min mens sen jag blev gravid. det är en konstig känsla. en känsla som inte alls känns som mensvärk. den är så jävla störande.

saknar min fina pojkvän också, vi har inte sätts sen i måndags, och fan va konstig jag blir om vi inte ses på länge. jag blir verkligen jätte deppig, jag blir grinig, jag vill sova jätte mycket, börjar tänka massa konstiga grejer. det är så konstigt iaf. men efter att ha pratat med honom i telefon , ( han är i göteborg för han fyller 18 min lilla plutt :D ) men imorn kommer han till mig, och då ska jag och min familj fira honom så ska han sova här, sen ska jag&han till honom på lördag morgon och fira honom och hans tvillingsyster med deras släkt. ( är nervös :( )


im in love

jag ska förlova mig! hihi


im bleeding

igår fick jag jätte liten blödning?
Snart två månader sen jag gjorde abort, är detta normalt ?

the last one

vart kom denna tröttheten ifrån? SHIET!
jag ville vara med min pojkvän idag, men han skulle träna :(

jag är också sugen på att träna, men jag har tappat bort min lillasysters svea mössa. JAG FATTAR INTE VART JAG HAR LAGT DEN. den är spårlöst försvunnen

Har vatt i skolan idag iaf, jag var på omvårdnaden och sen hade vi idrott och vi skulle bowla. kul, nej. jag kom sist

SNÖ

sitter och lyssnar på mitt älskade system of a down. Har varit i skolan idag , men skulle varit på möte klockan elva men då var hon inte där tanten! Sen skulle jag till skolsköterskan, och i pratade om allting verkligen, om min mamma , hennes sjukdom, min abort, om mig och min pojkvän om min skolgång. sen kom hon på ideen att jag skulle gå till frälsningsarmén för där finns det personer som man kan prata med om alkoholproblemiga föräldrar!

det har snöat här hela dagen, fan va det gör mig glad !

my life to you.

Namn kommer jag inte nämna vad jag heter, kanske några redan har fattat det. ( jag vet inte.. ) Jag är 18 år o
jag bor hemma med min familj, med en mamma & en pappa och 2 små syskon på 12 & 16 år.
Jag har en pojkvän sen 13 månader tillbaka som jag älskar stort! Min mamma har alkoholproblem och har sjukdommen ms - Multipel skleros, den träffade mig inte så hårt då vi fick reda på det , hon tar bromsmedicin för det och då känns det inte lika illa. Varför vet jag verkligen inte. Det här med alkoholen känns förjävligt, jag förstår inte hur man kan vara så självisk, att man låter se sina barn och sin man se på när man dricker sig full. Det har dock blivit mycket bättre. någonting som nöter in i mitt huvud, det hände när jag var 12-13 år, jag vet inte hur gammal jag var precis, men vi hade varit hos min mammas kompisar. fulla blev dom, men vilka blir inte fulla när dom får lite roligt sällskap? MEN DET BEHÖVER JU INTE VARA ÖVERDRIVET! När vi tog taxin hem, deckade min mamma på min axel, hon kunde knappt gå in till dörren, när vi väl kom in skulle hon gå och lägga sig, hela min familj låg då på övervåningen, jag låg och halvsov i rummet brevid när jag vaknade till av att någon trillade in i skåpet vi har i hörnet med fina saker som är värda flera tusen hon sprang till toaletten , jag var med henne, jag tog hand om henne, jag sprang och hämtade hink och ställde jämte sängen, jag hämtade vatten, jag satt brevid henne när hon spydde som en jävla kossa. VARFÖR SKA EN JÄVLA 12 ÅRING BEHÖVA TA HAND OM EN NÄSTAN 40ÅRIG KVINNA? klockan sex på morgonen kunde jag gå och lägga mig igen, jag var dödstrött. dagen efter fick jag inget tack, jag fick ingenting som visade att det betydde för henne att jag hade tagit hand om min mamma för att hon hade drukit sig för full. som en kniv i hjärtat. och det känns fortfarande inte. Jag skrika och säger att hon har problem, att hon är precis som morfar. HON FATTADE INGENTING.
den dagen jag sa att hon kommer förlora alla, blev det bättre. Betyder det att hon älskar oss, att hon inte vill bli en ensam alkolistkärring med förtidsrynkor i ansiktet , med rökröst?
kanske, jag vet inte.
Jag började skolka i skolan redan på lågstadiet, det fortsatte i 7-9, i 8an hade jag 60 poäng och jag hängde med den coola tjejen. Jag tog min första cigg, men jag fortsatte inte röka jag ville bara smaka. Var det gott överhuvetaget? Nej, det klart att inte rök är gott, men ändå rökte jag i hela två år och äntligen har jag slutat. Pågrund av det lilla miraklet som jag hade i min mage, det lillalillalilla hjälpte mig att sluta röka, det lillalilla hjälpte mig att inse att livet är ingenting om man inte har någonting att leva för, visst är det så, håller ingen med mig om det?
Mitt skolkade slutade i nian, jag sa att JAG SKA FANIMIG SATSA ALLT JAG HAR NU, JAG SKA KÄMPA OCH GÖRA ALLA STOLTA VILKET JAG INTE HAR GJORT PÅ FLERA ÅR. jag lyckades, fy fan va det kändes skönt. jag slutade nian med 50% med procent mer ( tror jag det blir ) 120 poäng, fy helvete vad jag är bra!
2008 började jag inte skolan, jag bestämde mig för att jag vill ta en paus från detta eländet. Jag började jobba på en förskola med åldern 2-4. barnen älskade mig, jag älskade dom. jag fick vara ute varje dag och då kom jag på någonting nytt som jag älskar, jag älskar att vara ute! när jag slutade den sommaren, jag gick hem och grät, det kändes inte alls bra att sluta på ett ställa som jag verkligen tyckte om. Hösten 2009 försökte jag med skolan igen , jag kom in på omvårdnad, fick kompisar och slutade efter en månad, och några månader efter jobbade jag på en förskola, IGEN. denna gången hade jag åldern 1-3 och den var ENU bättre. hur kunde någonting att vara mycket bättre än det andra stället, stället 2009 , nej det var inte bättre. Men det var en roligare ålder, jag trivdes jätte mycket med barnen , och barnen trivdes bra med mig, jag fick alltid bra respons från personalen.
samtidigt som jag jobbade där, så gickjag till IV-f en gång i veckan. Jag läste svenska , matte engelska. inget seriöst, bara väldigt mycket spring hit och dit i onödan, jag sket i det fullstädningt. varför ska jag åka buss i 20 minuter och vara i skolan en kvart och sen åka 20 minuter till hem? nej, det var ingenting för mig.
den 17 september 2010 hade jag så jäkla ont i min rygg och min mens var över en vecka sen. Vart fan var min mens? jag gick ju på ppiller lite dådå, jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli gravid på det. men tydligen, för det var ett plus på stickan. jag fick panik, vad fan skulle jag göra? jag skrek så jävla högt att hela gatan skulle höra, mamma kom springades och såg att jag var gravid. jag hann knappt reagera, jag hann inte kissa klart på stickan ju, PLUSSET KOM SÅ JÄVLA SNABBT! plusset kom lika snabbt som min chock gjorde. Jag bad min pappa ringa min pojkvän då dom har en väldigt bra kontakt och H stannade hela helgen. han tog det så jäkla bra, vi skulle klara oss igenom detta också. han höll om mig, han kramade mig, han sa att han älskade mig. han följde med mig till kuratorn, han följde med mig och min mamma till aborten, var med oss hela dagen på sjukhuset, han låg och höll om mig när jag hade tagit alla tabletterna. han höll min hand medans vi gick ner och åt, fattar ni att jag älskar den mannen?
så den 6 oktober var vi på sjukhuset och vi klarade oss igenom enu en svår svacka.
jag var i vecka 7+5.
Och imorn har vi 13 hela månader tillsammans, jag vill vara med han föralltid.
Nu, går jag på linjen omvårdnad, ( detta året också ja ) jag läser bara vissa lektioner t.ex. idrott och medicinskgrundkurs. Går egentligen datan också, men så jakla svårt. och det är meningen att jag ska börja jobba igen. Livet känns så jävla underbart, faktiskt.
En jävligt lång berättelse, och jag vet inte ens om jag fick med mig allting.. Kanske kommer på nått nytt, men har ni frågor, VARSEGODA!


Vart kommer ni ifrån?



jag fattar inte vart ni kommer ifrån? Jag har kanske 1-2 besökare per dag för någon vecka sen , så tänkte, vad är detta för mening med att jag skriver om det inte är någon som läser?

Vart har ni hittat mig någonstans?


Jag tänkte iaf skriva om min skoltid i nästa inlägg, den har varit väldigt knepig och den blir inte bättre. är det någon som är intresserad om det? Är det någon ´som har någon fråga är det bara att ställa!

SNÄLLA!

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=21175 Klicka på denna länken och hjälp mig att få gratis skor :)
bli medlemmar ni också men bli värvade av mig först! :D

RSS 2.0